Är du intresserad att skriva nyheter, lägerrapporteringar etc?

Vi behöver lite bättre och mer aktivitet på Bujinkanförbundets hemsida, och vi efterlyser flera som kan bidra med någonting lite då och då. Det bör vara artiklar och nyheter som är intressanta för utövare i hela Sverige, inte enbart interna klubbnyheter. Klart om någon i klubben blivit graderad, eller fått någon annan utmärkelse är det givetvis intressant för hela Sverige att veta. Om någon i klubben fyller år, kanske mindre intressant… ni förstår nog :-).

Rent praktiskt finns det flera vi kan lösa det på.

1. Du kan få ett konto på Bujinkanförbundets hemsida och skapa artiklar lokalt.

2. Du kanske redan har en egen blogg eller funderar på att starta en. Men du kanske inte vill att allt ska hamna på Bujinkanförbundets hemsida. Vi fixar det enkelt med tre enkla steg!

  1. Alla bloggar har en RSS, ibland kanske man måste aktivera den. I WordPress är den redan aktiverad, annars är det en enkel sak att göra.
  2. Skapa en ny kategori som heter ”bujinkanf”.
  3. Mejla mig din blogg, länk.

När du sedan skriver en artikel du också vill ska hamna på Bujinkanförbundets hemsida så ser du bara till att lägga artikeln under kategorin ”bujinkanf”. Man kan ha flera kategorier, endast de som ligger under denna specifika kategori kommer att hamna på Bujinkanförbundets hemsida, ingenting annat. Det kan dröja upp till två timmar innan din artikel dyker upp på vår hemsida. Just nu så har redan Kaigozan Dojo och To Nan Dojo gjort just detta och postar ibland nyheter som också kommer på förbundets hemsida.

Kontakta mig om du har frågor så hjälper jag gärna till!

/Mats

Vi söker skribenter till Bujinkanförbundets hemsida!
Taggar: