Uppvisningen blev succé! Innan årsmötet årsstämman för Svenska Budo och Kampsportförbundet öppnades hölls ett antal demonstrationer av olika arter inom förbundet. Bujinkan hade fått hela 20 minuter och därmed mest tid till förfogande.
I ett par månader hade Bujinkan Dojo Göteborg förberett sig för uppvisningen och finslipat det så att man inte skulle dra över på tiden, och det gav utdelning. Det gavs smakprov på många delar av vilka tränas i Bujikan Budo Taijutsu.
Andrew Young, koreografi, och Peter Jonsson, planering och koordinering, gav tillsammans med eleverna ett bestående intryck på publiken. På årsstämman efteråt fick man höra två anekdoter kopplade till Bujinkans uppvisning, av vilken en gavs av nyvalda ordföranden Solbritt Jönsson, tillika kommunalråd i Göteborg.

Förutom uppvisningen kan meddelas att vi inte lyckades få fullt två tredjedelars majoritet när det gällde inlämnad motion om att bilda egen sektion. Av de 300 rösterna som fanns på plats röstade 124 mot, så det var inte så långt ifrån. Det gick med andra ord bättre i år än förra året.

Flera personer som inte tillhörde Bujinkan hörde av sig till arrangörerna och gratulerade till en bra uppvisning, och förhörde sig om de kunde tänka sig hålla fler uppvisningar.

Om ni missade uppvisningen, så kommer den inom kort att kunna ses via Bujinkan Swedens hemsida.

Uppvisningen blev en succé
Taggar: