Uppvisning i samband med Budo och Kampsportförbundets årsstämma den 18 mars. Ninpo Taijutsukommittéen har bjudit in Bujinkan Dojo Göteborg att hålla en uppvisning.
Alla klubbrepresentanter, har ni inte varit på årsstämman är detta ett ypperligt tillfälle att se en väl inövad uppvisning av Bujinkan, ledd av Andrew Young.

På årsstämman skall det även röstas om Bujinkan skall få bilda ny sektion. Bujinkan representeras i Kampsportsektionen av Ninpo Taijutsukommitteen. Förra året fick vi avslag när vi var med i Karatesektionen, vilket föranledde byte av sektion till Kampsportsektioen där vi har mer stöd för att bilda egen sektion. Detta kräver dock att de klubbar som är med i Budo och Kampsportförbundet även är med och röstar, vilket kräver personlig närvaro eller via ombud.

Tider på årsstämman för Svenska Budo och Kampsportförbundet
Uppvisningarna startar kl 12.30
1. Katori Shinto Ryu – traditionell japansk kampsportsskola 5 min (12.30)
2. Kunibakai 10 min (12.35)
3. Brasiliansk Jiu Jitsu – modern tävlingsform 5 min (12.45)
4. Bujinkan Ninpo Tai Jutsu – en tidsresa inom arten 20 min ( 12.55)
5. Combat Academy – kobudo 5 min (13.15)
6. Kyudo – japansk bågskytte 10 min (13.20)
7. Karate – Haninge RIG visar upp sig 10 min (13.30)
8. Naginata – traditionell japansk stridslie 5 min (13.40)

Uppvisningarna avslutas senast kl 13.45.

13.50 Presentation av Årets Idrottsprestation
13.55 Presentation av Årets Ledare
14.00 Mötet öppnas

Mer information finns här!

Uppvisning och ny egen sektion!
Taggar: