bfupdat
Seminarier-sidan här är nu uppdaterad till den nya databasen.

Den gamla databasen som vi använt här på Bujinkanförbundets hemsida är nu nerlagd, den servade oss i nästan 15 år så det var dags att uppdatera den till nåt nyare och bättre.

Hurra här är the Bujinkan Seminar Database v2.0! Ni behöver numera inte kontakta mig för ett konto, ni går hit och skapar konto, sedan är det bara att lägga upp träningsläger.

Sidan har redan en mängd funktioner och tillval, till exempel kan du ladda upp en promotion bild på lägret som används för att skapa en ”online poster” med karta och information som ska se någorlunda bra ut om man skriver ut direkt från hemsidan. Du kan ange en exakt address med Google maps där du kan zooma in och ange exakt vilken dörr på byggnaden som gäller. Länka till Facebook, din hemsida, etc.

Webmasters vi behöver er hjälp

Använd någon av funktionerna som erbjuds för att visa upp seminarier på er hemsida! Man kan välja om man vill visa seminarier från hela världen, eller bara Sverige. Man kan prenumerera via RSS hela världen, bara Sverige eller till och med bara dina egna läger du lagt upp.

Med WordPress (som vi använder oss av här) är det busenkelt att använda RSS Widget med någon av RSS länkarna ovan, se exemplet till höger med de tre senast upplagda träningslägren inom Sverige. De flesta CMS har någon typ av RSS widget. Är du riktigt händig, varsågod trolla!

Kontakta mig om ni länkar så länkar jag tillbaka till er hemsida.

Jag jobbar på nya funktioner, men är också tacksam för förslag till förbättringar och om ni hittar nåt konstigt kontakta mig eller kommentera nedan.

Happy Training!

/Mats (webmastern)

Uppdaterad lägerdatabas
Taggar: