Rob Renner, Sveneric Bogsäter, Duncan Stewart och Steve Olsen. Bilden tagen av P. Elstgeest

 

Tack till er alla som gjorde detta träningsläger till en så stor succé! Duncan hälsar att det var det bästa träningslägret han nånsin varit på. Många andra har också uttryckt ungefär samma sak på Faceb00k och muntligt.

På bilden till höger räknade jag fram 140 huvuden, några kanske gömde sig och några var inte med på fotot. Jag uppskattar det till totalt 150 deltagare, jag väntar på att få tillbaka listorna för att veta exakt hur många som kom, och vilka klubbar som det kom flest ifrån. Jag får återkomma om det.

Totalt var det kanske ”bara” 80 Svenskar, resten av deltagarna kom från 15 olika länder. Det kunde ha varit fler Svenskar, men personligen tyckte jag det var oerhört kul att så många från utlandet kom. Jag pratade med många som sa att dom definitivt ville komma tillbaka nästa år.

Förhoppningsvis är detta starten på en ny tradition!

Strax innan lägret hade vi 11 stycken anmälda från Linköping, dubbelt så många än någon annan klubb. Jag frågade Anne om hon kunde tänka sig att arrangera Tai Kai i Linköping nästa år om detta läger blir en succé, vilket hon gärna ville göra. Vi tog upp det på styrelsemöte och beslutade enhälligt att så gör vi. Så nästa år blir det ett Tai Kai i Linköping, vi bokade ett datum och frågade Sveneric om han ville komma tillbaka, och det ville han mer än gärna. Vilka de andra instruktörerna blir meddelas här och på http://taikai.se senare. Så boka upp datumet redan nu och börja mobilisera er!

6-7 Oktober 2012 – Sverige Tai Kai (Linköping)

Just nu håller jag på att fixa fram läger DVD’s från Tai Kai 2011, dom kommer att vara klara nu till helgen och nästa vecka kommer vi att kunna ta emot beställningar och skicka ut till alla som förbeställt.

Jag lämnar härmed över stafettpinnen till Anne som arrangerar nästa års Tai Kai i Linköping (jag kommer givetvis att hjälpa till om så önskas), men denna gång ska jag prioritera min egen träning! Som arrangör blir det inte så mycket träning, man vill ju göra det bra för alla deltagare, och det finns alltid nånting att göra.

Än en gång, tack till alla som kom och gjorde detta till ett fantastiskt läger, speciellt tack till alla som hjälpte till med arrangemanget!

Mvh Mats Hjelm
Huvudarrangör av Tai Kai 2011

Sverige Tai Kai 2011 blev en succé!
Taggar: